Καταγγελία:Οι καλοί χριστιανοί από την Μητρόπολη Βέροιας κάνουν καταγγελία σε αθώους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Καταγγελία:Οι καλοί χριστιανοί από την Μητρόπολη Βέροιας κάνουν καταγγελία σε αθώους


Καλημερα! θα ηθελα να καταγγειλω δημοσια με φωτογραφια που εχω βγαλει τους εκπροσωπους του μητροπολιτικου κεντρου της Βεροιας που το παιζουν καλοι χριστιανοι απο την μια και απο την αλλη κανουν καταγγελιες σε αθωους πολιτες που ετυχε να παρκαρουν εξω απο το παρκιν τους χωρις να εμποδιζουν την εισοδο και εξοδο των αυτοκινητων τους! το αμαξι μου ειναι το μαυρο, πειτε μου εσεις την αποψη σας παρακαλω! θα μπορουσε και νταλικα να μπει και να βγει κατα την γνωμη μου. σας παρακαλω να δημοσιευθει το γεγονος αυτο ετσι ωστε να ενημερωθουν οι συμπολιτες μας να μην την πατησουν απο τους "καλους χριστιανους" της μητροπολης
Αναγνώστης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το μπλε αυτοκίνητο ουδείς λόγος που είναι και επάνω στο πεζοδρόμιο ????

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου, η εικόνα δείχνει πως πιθανόν δεν ενοχλείτε, και πιθανόν πληρώσατε εσείς όλα τα παρόμοια παρκάρισματα των συμπολιτών μας. Όμως θα πρέπει να υπολογίσετε αν κάποιος πάρκαρε με τον ίδιο τρόπο και από την άλλη πλευρά. Αν υπήρχε και άλλο όχημα με τον ίδιο τρόπο, όχι μόνο νταλίκα δεν περνάει, αλλά θα έπρεπε να σας πάρουν και τις πινακίδες. Από εκεί περνάει συνέχεια ο γερανός, είστε σίγουρος ότι τον κάλεσαν από την Μητρόπολη;ΥΓ1. Το μπλε όχημα, παραδόξως δεν ενοχλεί, ούτε την είσοδο ούτε τους πεζούς.. ΥΓ2. Ο τίτλος τραγικός, επειδή μας γράφει η τροχαία να βάζουμε τέτοιους τίτλους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ, ΑΦΟΥ Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ.

Nomikos είπε...

Αγαπητέ κύριε,
και τα δύο οχήματα που βλέπουμε στην εικόνα, δεν είναι σταθμευμένα κανονικά (νόμιμα).
Το όχημά σας είναι σε λάθος θέση στάθμευσης, μάλιστα αντιβαίνει των διατάξεων του ΚΟΚ (νόμος 2696/1999)και συγκεκριμένα των παρακάτω εδαφίων του άρθρου 34, παρ. 2, όπου ορίζεται ότι η στάση ή στάθμευση oχήματoς απαγoρεύεται:
γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει.
θ) Αν εμπoδίζει τη χρήση χώρων στάθμευσης πoυ σημαίνεται κατάλληλα.
Είναι προφανές ότι το όχημά σας θέτει εμπόδο στην δεξιά στροφή των εξερχομένων αυτοκινήτων του χώρου στάθμευσης. Οφείλατε, είτε να σταθμεύσετε μετά την απαγορευτική πινακίδα τέλους απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, είτε, εφοσον το όχημά σας θα εμπόδιζε, να μην σταθμεύσετε εκεί.
Σφάλατε και στην επιλογή θέσης στάθμευσης, αλλά και στην έκφραση αγανάκτησης.
Πρέπει όλοι οι οδηγοί να κατανοήσουμε ότι είναι παράνομο, όχι μόνο να σταθμεύουμε μπροστά σε κάθετη θέση στάθμευσης, αλλά ακόμη και όταν ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ την ΕΞΟΔΟ, ή την ΑΣΦΑΛΗ ΕΞΟΔΟ οχημάτων !

Ανώνυμος είπε...

.....Ο καταγγέλων κατ΄αρχήν έχει παρκάρει (θράσος) δίπλα από την απαγορευτική πινακίδα, επίσης έχει κλείσει την γωνία εξόδου και ορατότητας, και μάλιστα έχει φροντίσει εκ του πονηρού να βγάλει φωτογραφία με τέτοια οπτική γωνία που δεν δείχνει όλη την περιοχή (δρόμος και ολόκληρο το όχημά του).
Επίσης ο νόμος προβλέπει ότι δεξιά και αριστερά του εκάστοτε πάρκινγκ η απόσταση στάθμευσης είναι ένα μέτρο, ενώ τέλος να επισημάνουμε όταν έρχεται η τροχαία για να βεβαιώσει παράβαση ελέγχει και μετά αποφασίζει, άρα η τροχαία έκρινε πως ο οδηγός δεν είχε σταθμεύσει νόμιμα.

Nicos είπε...

Καθε ένας με τον πόνο του έλεγε ο Καζαντζίδης , ο κύριος εμ παρανόμησε εμ ζητάει και τα ρέστα και στην τελική η καταγγελία μπορεί να μην έγινε καν από την Μητρόπολη αλλά μπορεί να έγινε για το μπλε όχημα και να γράψανε και το μαύρο . Επίσης πόσων χρονών είναι ο κύριος ; Έχει καταλάβει ότι είναι υπεύθυνος των πράξεών του ; Από τα λεγόμενα του βλέπω ότι για κάνα 14-15 χρόνων παιδάκι που του φταίνε όλοι οι άλλοι , το αμάξι ποιος το έβαλε εκεί η Μαρία η Πενταγιώτισσα ; Ποιος είναι αυτός που ξέρει εάν εμπόδιζε την είσοδο ; Ποιος είναι αυτός που κρίνει ποιος είναι ο καλός και ο κάκος Χριστιανός και να καταφέρεται στο fb με τα χίλια μύρια όσα κατά της Μητρόπολης για ποιο πράγμα για τη δική του παρανομία . Εάν συνεχίζει να νομίζει ότι είχε δίκιο ας πάει στον διοικητή της τροχαίας να πει και εκεί τα περί παπάδων και τα άλλα αισχρά να δούμε τι θα τον πει ο διοικητής , είναι τυχερός από ότι κατάλαβα δεν χωράει ο γερανός μέσα να τα μαζέψει και τα δύο οχήματα .Μεγάλο λάθος σας τον κάνατε μάγκα τον συγκεκριμένο αν είναι δυνατόν ο κάθε ένας που ότι του κατέβει η κούτρα του παραβαίνοντας μάλιστα τον νόμο να ζητάει τα ρέστα και να του δίνετε και βήμα λέγοντας ότι είναι καταγγελία οφείλαμε να το δημοσιεύσουμε , δηλαδή από σήμερα ότι του έρχεται ο κάθε ένας θα το βγάλετε σαν καταγγελία , θα κλέψει ο άλλος θα τον μαζεψουν πχ θα σας στείλει με συνέλαβαν γιατί τι έκανα έκλεψα το μαγαζί , είναι δυνατόν να πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία γιατί έκλεψα; Και θα καταφέρεται κατά του μαγαζιού δεν είναι ωραία πράγματα αυτά .

Απο ότι κατάλαβα το όλο θέμα έγινε από μέρους του για να πάει στην τροχαία και να πει να βλέπετε ο κόσμος το λέει δεν εμπόδιζα δεν έπρεπε να με γράψετε σβήστε την κλήση αυτά είναι κουτοπονηριές .

Ανώνυμος είπε...

ρε με τι ασχολειται ο κοσμοσ!!!
ΠΑΡΤΟΥ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο δρόμος είναι μονόδρομος με υποχρεωτική πορεία προς δεξιά για το εξερχόμενο οχημα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει, τουλάχιστον εύκολα, αυτοκινητο ειδικά αν απέναντι, που δεν φαίνεται στη φώτο, υπάρχει άλλο σταθευμενο όχημα.

Post Bottom Ad

Σελίδες