Να χτίσω εξοχικό ή να αγοράσω τροχοβίλα; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Να χτίσω εξοχικό ή να αγοράσω τροχοβίλα;


Πολλοί έχουν βρεθεί ή βρίσκονται στο εξής δίλημμα: να χτίσουν μία εξοχική κατοικία ή να προβούν στην αγορά μίας τροχοβίλας; Όπως σε κάθε δίλημμα έτσι και σε αυτό, υπάρχουν θετικά και στις δύο λύσεις. Μένει να σκεφτεί κανείς, ποια λύση του πάει περισσότερο και να την ακολουθήσει.


ΧΡΟΝΟΣ: Χτίσιμο vs Τροχοβίλα = Τροχοβίλα

Στο ζήτημα του χρόνου, η μάχη μεταξύ του χτισίματος ενός σπιτιού και της αγοράς μίας τροχοβίλας, βρίσκει νικήτρια την τροχοβίλα. Η έρευνα αγοράς που χρειάζεται να κάνει κάποιος, προκειμένου να βρει την κατάλληλη γι αυτόν τροχοβίλα, είναι σίγουρα συντομότερη από το σχεδιασμό και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, για να χτίσει ένα καινούργιο σπίτι.

ΕΥΚΟΛΙΑ: Χτίσιμο vs Τροχοβίλα = Τροχοβίλα

Στο ζήτημα της ευκολίας, η μάχη μεταξύ του χτισίματος ενός σπιτιού και της αγοράς μίας τροχοβίλας, βρίσκει νικήτρια την τροχοβίλα. Πόσο πιο εύκολο είναι να πας σε μία έκθεση γεμάτη από τροχοβίλες ή να πας σε αρκετές εκθέσεις γεμάτες από τροχοβίλες, από το να μπεις στη διαδικασία να οργανώσεις το χτίσιμο ενός σπιτιού, με όσα αυτό συνεπάγεται (σχέδια, μάστορες, εργασίες βασικές, αλλά και επιμέρους μερεμέτια, επίβλεψη των εργασιών κλπ).

ΥΛΙΚΑ: Χτίσιμο vs Τροχοβίλα = Ισοπαλία

Στο ζήτημα των υλικών, η μάχη ανάμεσα στο χτίσιμο και στην αγορά τροχοβίλας, καταλήγει σε ισοπαλία. Ισοπαλία με μικροδιαφορές. Στο χτίσιμο ενός σπιτιού θα χρησιμοποιηθούν γερά δομικά υλικά όπως τούβλα, σιδεριές και τσιμέντο, ενώ στην κατασκευή μιας τροχοβίλας, γίνεται χρήση υλικών αξιόπιστων, σταθερών, σύγχρονων, που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση της κατοικίας. Η μόνη ολοφάνερη διαφορά είναι πως στην περίπτωση του χτισίματος ενός σπιτιού τα υλικά δένονται με τη γη και παραμένουν εκεί σταθερά, ενώ στην περίπτωση της τροχοβίλας, υπάρχει πάντα η επιλογή, κάποια στιγμή, σε άλλο χρόνο, να μεταφερθεί σε ένα άλλο οικόπεδο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Χτίσιμο vs Τροχοβίλα = Τροχοβίλα

Στο ζήτημα της οικονομίας, η μάχη κρίνεται πριν καν δοθεί. Δίχως ερώτηση και δίχως σκέψη, η τροχοβίλα αποτελεί αυτή τη στιγμή την πλέον οικονομική λύση για κάποιον που θέλει μία σύγχρονη κατοικία το οικονομικότερο δυνατόν. Δεν μπορεί να συγκριθεί το κόστος του χτισίματος ενός σπιτιού με αυτό της αγοράς μίας τροχοβίλας. Απέχουν πραγματικά πολύ!

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ: Χτίσιμο vs Τροχοβίλα = Τροχοβίλα

Ούτε να το αναρωτηθούμε δεν χρειάζεται. Η τροχοβίλα είναι μία κατοικία έτοιμη, προκατασκευασμένη και άμεση. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να την αγοράσετε, μέχρι τη στιγμή που θα την χαίρεστε και θα κάνετε μέσα σε αυτήν τις διακοπές σας, μπορεί να μεσολαβήσει και διάστημα λιγότερο του μήνα. Ένας μήνας που για το χτίσιμο ενός σπιτιού, είναι μονάχα η αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες