Οι συνηθέστερες αισθητικές επεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Οι συνηθέστερες αισθητικές επεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε



Την εποχή αυτή όπου η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, οι αισθητικές επεμβάσεις γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθιση. Αυτές κατά κύριο λόγο έχουν ως στόχο την αισθητική βελτίωση κάποιου χαρακτηριστικού μας, πολλές φορές σε συνδυασμό με τη διόρθωση μίας δυσλειτουργίας μας. Θα δούμε οπότε ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες αισθητικές επεμβάσεις των ημερών μας, ώστε να είστε ενημερωμένοι στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποια από αυτές.

Μία πολύ –αν όχι η περισσότερο- διαδεδομένη αισθητική επέμβαση είναι η ρινοπλαστική. Αυτή έχει ως ζητούμενο τη διόρθωση και βελτίωση του σχήματος της μύτης, ώστε να ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό μας. Κατά τη διάρκειά της, δύναται να διορθωθούν ατέλειες στη ράχη της μύτης, να μειωθεί το μέγεθος των ρουθουνιών, να διορθωθεί η γωνία ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη ή να διορθωθούν τυχόν μετατραυματικές δυσμορφίες. Συχνά συνδυάζεται και με τη διόρθωση του διαφράγματος το οποίο ενδέχεται να μην είναι ίσιο και να δυσκολεύει την αναπνοή μας.

Στην ίδια λογική, συναντάμε και την επέμβαση στο πηγούνι, η οποία στοχεύει στην αναμόρφωση του μεγέθους του, είτε με την τοποθέτηση ενθεμάτων είτε με τη χειρουργική μείωση του μεγέθους των οστών της περιοχής αυτής. Η επέμβαση αυτή μπορεί ενδεχομένως να συνδυαστεί με τη ρινοπλαστική, προκειμένου να επιτευχθεί μία αρμονική και ωραία αισθητικά εμφάνιση.

Ακόμα μία πολύ δημοφιλής αισθητική επέμβαση είναι η θεραπεία για τις ρυτίδες, η οποία επικεντρώνεται επίσης και στη θεραπεία από ουλές ακμής ή ουλές κατόπιν κάποιας επέμβασης. Η συγκεκριμένη επέμβαση επιτυγχάνεται με ενέσεις κολλαγόνου, botox ή υαλουρονικού οξέως, αλλά και με μεταμόσχευση λίπους από τον ίδιο τον ασθενή.

Η βλεφαροπλαστική είναι αυτή που προτιμάται από πολλούς ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση των βλεφάρων τους και να αποκτήσουν ένα πιο φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα. Λόγω της αναζωογόνησης του βλέμματος, έχει επίσης ως αποτέλεσμα οι ασθενείς να φαίνονται αρκετά νεότεροι.

Η αφαίρεση τατουάζ (μοναδική μέθοδος Pico Laser TattooLaser) είναι μία ακόμα συνηθισμένη επέμβαση για όσους αποφάσισαν ότι δε θέλουν πλέον να έχουν το τατουάζ τους. Η επέμβαση αυτή προτείνεται για μικρά σε μέγεθος τατουάζ, καθώς αφαιρείται το δέρμα στο σημείο αυτό και το αποτέλεσμα είναι να μείνει μία μικρή ουλή. Εναλλακτικά, εάν το τατουάζ έχει μεγαλύτερο μέγεθος, μπορεί να γίνει αφαίρεσή του και στη συνέχεια η περιοχή αυτή να καλυφθεί με δερματικό μόσχευμα από άλλη περιοχή του σώματος.

Η αυξητική επέμβαση στήθους είναι ακόμα μία αισθητική επέμβαση που συνηθίζεται σήμερα. Αυτή πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ενθεμάτων και έχει ως στόχο τη μεγέθυνση ή/και ανόρθωση του γυναικείου στήθους, ή επειδή είναι μικρό, είτε κατόπιν μείωσης βάρους είτε μετά από μία εγκυμοσύνη. Αντίθετα, για αισθητικούς αλλά και για λειτουργικούς λόγους, πολλές γυναίκες καταφεύγουν πολλές φορές και στη μείωση του μεγέθους του στήθους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες