Επαγγελματίες οι απαγωγείς... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Επαγγελματίες οι απαγωγείς...


''Θρίλερ'' με την εξαφάνιση της δεκάχρονης Μαρκέλλας...
Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη μετά την εξαφάνιση της...
10χρονης Μαρκέλλας από την περιοχή της Κάτω Τούμπας από χτες το μεσημέρι.

Πληροφορίες θέλουν γυναίκα με κόκκινα μαλλιά, να την προσέγγισε μετά το σχολείο, με το μικρό κορίτσι να δείχνει οικειότητα μαζί της.

Ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος Βεράμης μιλώντας στο "OPEN Ελλάδα" δήλωσε πως οι Αρχές ψάχνουν για στοιχεία, ενώ διαβεβαίωσε πως στο σπίτι τους δεν υπήρχε καμία αντιπαράθεση που να ωθήσει την 10χρονη να φύγει μακριά και τόνισε πως το μόνο που ζητά είναι να βρεθεί η αδερφή του.

"Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι μία κοκκινομάλλα γυναίκα πλησίασε την αδελφή μου έξω από το σχολείο και λογικά την άρπαξε", τόνισε ο αδερφός της 10χρονης, Χρήστος, προσθέτωντας πως "η Μαρκέλλα είναι ένα παιδί το οποίο δεν θα πήγαινε σε κάποιον για μια καραμέλα" ωστόσο εξέφρασε τους φόβους του ότι παρακολουθούσαν το παιδί εδώ και μια βδομάδα που ξεκίνησε το σχολείο και το δωροδόκησαν.


Υποστήριξε πως πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, αποκλείοντας το γεγονός ότι η εξαφάνιση της αδερφής του σχετίζεται με πρόσωπο από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Πάντως εξέφρασε τους φόβους του, επισημαίνοντας πως δεν θέλει να σκέφτεται τα χειρότερα, "οτι δηλαδή μπορεί να έχει πάθει κάτι και να μην την βρουν ποτέ".

"Από κει και πέρα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για επαγγελματίες απαγωγείς" ανέφερε χαρακτηριστικά...

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες