Κάλπες, ή reality τον Σεπτέμβριο; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Κάλπες, ή reality τον Σεπτέμβριο;



**Αν πάμε σε εκλογές το Σεπτέμβριο,η τηλεοπτική σεζόν, θα μετατεθεί το Νοέμβριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα χαθούν τα έσοδα ενός ακόμη τριμήνου για την τηλεόραση, ενώ ακόμη οι επιπτώσεις για την πανδημία δεν έχουν φανεί.

**Αν...
συνυπολογιστεί και το “άνυδρο” Καλοκαίρι για ένα διάστημα σχεδόν 9 μηνών από το Μάρτιο που ξεκίνησε η πανδημία, ως το Νοέμβριο του 2020 η ροή χρήματος προς τα media και ειδικότερα προς τα ΜΜΕ, από την ιδιωτική διαφήμιση θα είναι αισθητά μειωμένη.

**Θα υπάρχει μόνο η κρατική διαφήμιση των 20 εκατ. ευρώ της COVID-19 για την οποία οι ανακοινώσεις για το που κατευθύνθηκαν τα χρήματα θα γίνουν το 2021.

**Το αντέχουν αυτό τα Μέσα; Οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που είδαν ένα μεγάλο μέρος της δαπάνης να κατευθύνεται στις ιστοσελίδες;

**Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ και η “Αυγή” αποκαλεί τους εργαζόμενους σε αυτά “στρατό” στο κύριο της άρθρο, μιλώντας για υπόκοσμο.

**Την ίδια ώρα η παράταξη του κόμματος στην ΕΣΗΕΑ, δεν διαπιστώνει κανένα ζήτημα και συμπράττοντας με τη ΝΔ, δεν εκδίδει καμία σχετική ανακοίνωση.

**Τα πρόσωπα που υπέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΣΡ δεν προβαίνουν σε καμία δήλωση διαφοροποιήσης για την αδράνεια της Αρχής και σε αυτό το ζήτημα, ενώ το κόμμα που τους στήριξε, ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της Αρχής, Αθανάσιου Κουτρουμάνου.

**Συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα

**Για να αντιληφθείτε τι συνέβαινε παλιά στο ΕΣΡ, επί της σκληρής μάχης για το βασικό μέτοχο (2003-2005) υπήρχαν δύο διαφορετικές ενημερώσεις προς τους δημοσιογράφους από τα μέλη, και πρόσωπο που συγχρωτιζόταν με τον Τύπο, για να μαθαίνει τις απόψεις του.

**Είναι τέτοια η διάλυση που παράγουν οι δύο “γραμμές” που συνυπάρχουν που κάνει περισσότερη αντιπολίτευση του thefaq, παρά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες