Δείτε που θα έχει διακοπή νερού σε χωριά και στην πόλη της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Δείτε που θα έχει διακοπή νερού σε χωριά και στην πόλη της Βέροιας


Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης, στις περιοχές, πάνω από την οδό Πιερίων, Παπάγου, Καλλιθέα, προς Ράχη, Βίλα Βικέλα, Αφροδίτης, πλατεία Τσερμενίου, Καραϊσκάκη της Βέροιας.


Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι:

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 από την ώρα 09:00 έως 15:00, θα γίνει διακοπή νερού, στις περιοχές πάνω από την οδό Πιερίων, Παπάγου, Καλλιθέα, προς Ράχη, Βίλα Βικέλα, Αφροδίτης, πλατεία Τσερμενίου, Καραϊσκάκη της Βέροιας, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Στις περιοχές γύρο από τις αναφερόμενες, θα παρουσιαστεί μειωμένη πίεση του νερού, ειδικά στους ορόφους των κατοικιών.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για τη συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.

Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες