------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


3 Μαΐ 2020

Μέχρι τις 16 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα στις εκκλησίες

0 comments


Με ΚΥΑ των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας και με ισχύ μέχρι και τις 16 Μαΐου 2020 παρατείνεται, με τις ήδη ισχύουσες προϋποθέσεις, η δυνατότητα τέλεσης λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων κ.λπ. με την παρουσία μόνο...
θρησκευτικού λειτουργού και του απαραίτητου βοηθητικού προσωπικού και χωρίς την παρουσία άλλων προσώπων, ενώ επιτρέπεται εκ νέου η ατομική προσευχή.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω άτυπης ενημέρωσης από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά την οποία ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός, στο διάγγελμά του, την περασμένη Τρίτη. 

Υπενθυμίζεται πως από ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει πως από τις 4 Μαΐου οι εκκλησίες θα είναι ανοιχτές για ατομική λατρεία, καθώς και πως από την Κυριακή 17 Μαΐου οι πιστοί θα μπορούν να συμμετέχουν και στη Θεία Λειτουργία και στις υπόλοιπες ακολουθίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε