Άρση μέτρων: Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν από τις 11 Μαΐου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Άρση μέτρων: Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν από τις 11 Μαΐου


Στις 11 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν τα υπόλοιπα καταστήματα του λιανικού εμπορίου που δεν άνοιξαν στις 4 Μαΐου, με συγκεκριμένους κανόνες και μέτρα προστασίας, όπως ανακοινώνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.
Στα δύο στάδια επανεκκίνησης , δηλαδή αυτό της 4ης Μαΐου και στο προσεχές της Δευτέρας 11ης Μαΐου θα έχουν επανέλθει στην εργασία τους 225.000 εργαζόμενοι, δηλαδή το 33% των εργαζομένων που ανεστάλλει η εργασία τους και θα επαναλειτουργήσουν 93.000 επιχειρήσεις , δηλαδή το 35% όσων είχε ανασταλεί η λειτουργία τους με κρατική εντολή, ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στο δεύτερο στάδιο δηλαδή της επανεκκίνησης της οικονομίας, επανέρχονται στην εργασία τους 155.962 εργαζόμενοι, δηλαδή το 22,5% των εργαζομένων που ετέθησαν σε αναστολή λόγω μη λειτουργίας των επιχειρήσεων τους. Επίσης, επαναλειτουργούν 66.010 επιχειρήσεις, δηλαδή το 25% των επιχειρήσεων των οποίων ανεστάλη η λειτουργία τους ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες