Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών o Κυρανάκης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών o Κυρανάκης


 
 
   
   Βόμβα έριξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές, καθώς... 

 
 
 
 
δύσκολα πλέον η Νέα Δημοκρατία ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις εκλογές της 7η Ιουλίου. Ως εκ τούτου, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Κυρανάκης είπε στη συνέχεια πως αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε, και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές, οι οποίες χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή, τότε ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να τη ζητήσει.

Ερωτηθείς σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως δεν μπορεί να το προσδιορίσει γιατί θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσει η πανδημία. Όταν βγει το εμβόλιο θα πρέπει να επαναξιολογηθεί η κατάσταση και συνδέω χρονικά τα δύο αυτά γεγονότα, που ανήκουν και τα δύο στο μέλλον, τόνισε.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες