29 Απρ 2020

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών o Κυρανάκης

0 comments

 
 
   
   Βόμβα έριξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές, καθώς... 

 
 
 
 
δύσκολα πλέον η Νέα Δημοκρατία ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις εκλογές της 7η Ιουλίου. Ως εκ τούτου, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Κυρανάκης είπε στη συνέχεια πως αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε, και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές, οι οποίες χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή, τότε ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να τη ζητήσει.

Ερωτηθείς σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως δεν μπορεί να το προσδιορίσει γιατί θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσει η πανδημία. Όταν βγει το εμβόλιο θα πρέπει να επαναξιολογηθεί η κατάσταση και συνδέω χρονικά τα δύο αυτά γεγονότα, που ανήκουν και τα δύο στο μέλλον, τόνισε.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε