Eπίδομα 800 ευρώ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις ελεύθερων επαγγελματιών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Eπίδομα 800 ευρώ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις ελεύθερων επαγγελματιών


Ακόμη και σήμερα αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των επιχειρήσεων με έως πέντε άτομα προσωπικό που είναι δικαιούχοι του επιδόματος των 800 ευρώ. Όπως έχει προαναγγείλει ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 6 Απριλίου.

Η νέα πλατφόρμα θα είναι μέσω της ΑΑΔΕ. Στην υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί πριν να ανοίξει η πλατφόρμα, θα καθορίζονται οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια χορήγησης της έκτακτης ενίσχυσης. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, η αποζημίωση των 800 ευρώ θα καλύπτει χρονικό διάστημα 45 ημερών. Δικαιούχοι είναι αυτοαπασχολούμενοι, και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κάθε νομικής μορφής. Προϋπόθεση είναι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να απασχολούν έως πέντε άτομα προσωπικό.

Συγκεκριμένα για τα 800 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που απασχολούν έως 5 άτομα απαιτείται σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ σε σχετική φόρμα που θα αναρτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες