2 Απρ 2020

Νέες αλλαγές στις λαϊκές αγορές...

0 comments


«Σπάνε στα δύο»...

Στα δύο θα «σπάνε» οι λαϊκές αγορές στην Αττική όπως επισήμανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης με σκοπό να αποτρέπεται ο συγχρωτισμός των πολιτών.

Συγκεκριμένα...
μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Παπαθανάσης υποστήριξε πως οι λαϊκές αγορές θα «σπάνε» στα δύο και θα δημιουργείται μια δεύτερη σε δρόμο σχετικά κοντά σε εκείνον που παραδοσιακά πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά σε κάθε συνοικία. 

Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, «θα μπορούν περισσότεροι παραγωγοί να δουλέψουν και θα υπάρξει μείωση του αριθμού των καταναλωτών που θα βρίσκονται σε κάθε λαϊκή αγορά».

«Σε όποια λαϊκή αγορά δεν τηρούνται τα μέτρα, η λαϊκή θα κλείνει για ένα διάστημα 10-15 ημερών», συνέχισε ο ίδιος ενώ σχετικά με τις τιμές των προϊόντων και ιδιαίτερα των πορτοκαλιών, όπου παρατηρείται αύξηση στην τιμή, ο υφυπουργός είπε ότι αυτές διαμορφώνονται σύμφωνα με το νόμο της αγοράς και της ζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε