Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον...


Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να εισαχθεί το βράδυ της Δευτέρας σε...

μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St Thomas, στο Λονδίνο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, να τον αναπληρώσει στα καθήκοντά του.

Ο 55χρονος Τζόνσον εισήχθη χθες (Κυριακή) στο νοσοκομείο, έπειτα από συστάσεις του γιατρού του, καθώς τα συμπτώματα από τον ιό επιμένουν εδώ και δέκα μέρες.

Νωρίτερα, σήμερα, ο εκπρόσωπος του Νο 10 χαρακτήρισε «παραπληροφόρηση» τις πληροφορίες ότι ο Τζόνσον είναι στον αναπνευστήρα, αλλά δεν διέψευσε ότι πήρε οξυγόνο. Παράλληλα, χαρακτήρισε «ήπια» τα συμπτώματα που παρουσιάζει, αλλά επιβεβαίωσε ότι έχει πυρετό και βήχα. Όταν ρωτήθηκε αν είχε ο πρωθυπουργός είχε πνευμονία απάντησε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην κατάστασή της υγείας του θα δημοσιοποιηθεί. Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, ο Μπόρις Τζόνσον είχε «άνετη νύχτα» και θα ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών του.

Εργαζόταν σκληρά αυτήν την περίοδο
Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, προήδρευσε της σημερινής συνεδρίασης του κυβερνητικού κλιμακίου το για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο 55χρονος μετέβη στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο, αλλά ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να πει τι είδους. Λόγω της νοσηλείας του πρωθυπουργού, δεν θα γίνει αύριο το υπουργικό συμβούλιο.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι πολύ απογοητευτικό γι 'αυτόν, γιατί κάποιος όπως ο Μπόρις θέλει να είναι τα χέρια που τρέχουν την κυβέρνηση από το μέτωπο» σχολίασε ο υπουργός Στέγασης, Ρόμπερτ Τζένρικ, που είπε πως ο πρώτος εργαζόταν σκληρά σε αυτή την έντονη περίοδο.

«Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ», δήλωσε ο Τζένρικ στο BBC...

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες