Χίος: Στρατιωτικός το πρώτο κρούσμα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Χίος: Στρατιωτικός το πρώτο κρούσμα...



Σκέψεις να μπουν σε καραντίνα δυο στρατόπεδα με 450 άτομα...
Αγωνία επικρατεί στο νησί της μαστίχας μετά την είδηση για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα, έναν 40χρονο στρατιωτικό που δεν είχε ταξιδέψει, αλλά είχε...
έρθει σε επαφή με νεοσύλλεκτους φαντάρους.

Ο 40χρονος στρατιωτικός υπηρετεί στο 297 Μ/Κ ΤΕ το οποίο συστεγάζεται με την 228 μονάδα Πεζικού στη περιοχή Ογρού στη Χίο. Σύμφωνα με γιατρό από το νοσοκομείο του νησιού, ο ασθενής που είναι σε καλή κατάσταση χωρίς υποκείμενα νοσήματα, δεν είχε ταξιδέψει, όμως είχε έρθει σε επαφή με νεοσύλεκτους στρατιώτες πριν από λίγο καιρό. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στην καταγραφή των νεοσύλλεκτων και το πιθανότερο είναι να του μετέδωσε τον ιό κάποιος με τον οποίο ήρθε σε επαφή.

Ο 40χρονος νοσηλεύεται στον θάλαμο αρνητικής πίεσης και η σύζυγος του η οποία εργάζεται σε σούπερ μάρκετ του νησιού, έχει τεθεί σε καραντίνα για 14 μέρες.

Τώρα το μεγάλο πρόβλημα έγκειται στο πως θα ιχνηλατιθούν όλες οι επαφές που είχε ο στρατιωτικός, ενώ εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να μπουν σε καραντίνα και τα δυο στρατόπεδα. Σημειώνεται ότι εκεί υπηρετούν 200 νεοσύλεκτοι, 50 παλιοί και 200 επιπλέον στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες