7 Μαρ 2020

Το παρόν για ακόμα μια φορά έδωσε η Ελλάδα με εκπρωσωπους από τον Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ ΗΜΑΘΙΑΣ στο Ζρετσε της Σλοβενίας

0 comments
Το παρόν για ακόμα μια φορά έδωσε η Ελλάδα με εκπρωσωπους από τον Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ ΗΜΑΘΙΑΣ στο Ζρετσε της Σλοβενίας για το προγραμμα ERASMUS+ ( https://www.cptk.com/projects/taekwon-do-for-the-mind-get-a-black-belt-in-values?start=6 , https://itfeurope.org/post/european-project-for-bulgaria-greece-and-slovenia , https://eacea.ec.europa.eu/sites/eacea-site/files/sport_compendium_2018.pdf μαζί με εκπρωσωπους σωματείων της Βουλγαρίας και της Σλοβενίας. Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι οι αξίες που διδάσκει το άθλημα του Taekwon-do στους μικρούς αθλητές του καθώς και η ανάπτυξη και η ανατροφή που δέχονται μέσα από αυτό.
Θα ακολουθήσουν στο μέλλον επιπλέον προγράμματα ERASMUS+ από την Ευρωπαϊκή Ένωση με την παρουσία της Ελλάδας να είναι αισθητή σε κάθε ένα από αυτά.
Τιμούμε τη χώρα μας στο εξωτερικό και στεκόμαστε στο πλάι των αθλητων μας για να τους δίνουμε κίνητρο να σηκώνουν τη σημαία μας σε όλο τον κόσμο και να μας κάνουν περήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε