Καιρός: Μεταβολή με βροχές και καταιγίδες... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Καιρός: Μεταβολή με βροχές και καταιγίδες...


... από τα δυτικά...
Χαλάει ο καιρός την Τρίτη. Τοπικά θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη.
 Η...
αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό
 
Τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις επόμενες μέρες κυρίως στα δυτικά τα βόρεια το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα

Οι άνεμοι θα πνέουν με μέγιστη ένταση τα 7 με 8 και την Τετάρτη και τα 8 με 9 μπ στο Αιγαίο

Πτώση της θερμοκρασίας, όχι όμως ιδιαίτερα σημαντική λόγω των νοτιάδων

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ.



ΤΕΤΑΡΤΗ 04-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, τα βόρεια, βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7, πρόσκαιρα στο Ιόνιο 8 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7, στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα , ενώ το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 05-03-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια, στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, όπου πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-03-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα με βαθμιαία βελτίωση. Στα δυτικά από τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΣΑΒΒΑΤΟ 07-03-2020

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα με βροχές την Τετάρτη

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις που θα είναι αυξημένες την Τετάρτη και θα βρέξει . Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές την Τετάρτη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη με βροχές την Τετάρτη. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες