4 Μαρ 2020

«Αντιπαράθεση του Τάσου Μπαρτζώκα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό από το βήμα της Βουλής »

0 comments

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, ο Τάσος Μπαρτζώκας επαίνεσε την ορθή αντιμετώπιση της Κυβέρνησης και τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, «σχετικά με την ξεκάθαρη θέση και στάση της χώρας απέναντι στην απροκάλυπτη απειλή που βιώνει. Μια θέση και μια στάση που βάζει όρια στον άκρατο παραλογισμό και τη μισαλλοδοξία ενός νέου τυράννου».
Σε άλλο σημείο ανέφερε πως με αυτή μας τη στάση φρουρούμε τα σύνορα μας, βάζουμε τέλος σε αυτή την απανθρωπιά, σε αυτό το έγκλημα που συντελείται από τον Ερντογάν, ενώ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους ρώτησε εάν διαφωνούν κάπου με αυτό.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά και η χώρα μας θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να τα προστατέψει».
Τέλος, έντονη ήταν η αντίδραση του Τάσου Μπαρτζώκα απέναντι σε αμετροεπή χαρακτηρισμό βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος δήλωσε ότι η διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων στον Έβρο είναι απλά και μόνο ένα επικοινωνιακό τερτίπι. Τον προέτρεψε μάλιστα να απευθύνει το χαρακτηρισμό απευθείας στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις αν τολμάει, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες με τόλμη και περίσσια γενναιότητα κρατάνε τη χώρα μας και τους πολίτες της ασφαλείς.
Για να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Τάσου Μπαρτζώκα:
https://www.youtube.com/watch?v=hSl9bGXqz3U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε