Ακόμη 21 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ακόμη 21 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα...



Στα 66 τα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας. Είκοσι ένα νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό. 

Από αυτά, 13 βρίσκονται στους...
νομούς Αχαΐας και Ηλείας, 7 στο νομό Αττικής και 1 στον νομό Ευβοίας.

Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό ανέρχεται πλέον σε 66 και είναι όλοι ελληνικής καταγωγής. Από αυτούς, οι 51 προέρχονται από την επιδημική έξαρση των εκδρομέων σε Ισραήλ και Αίγυπτο (47 μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας και 4 επαφές τους).


Ένας από τους ασθενείς νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 22 εξ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 43 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.    

Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαικουρα, θα υπάρξουν μέτρα στη Βέροια; Τι λένε οι υπεύθυνοι; Στα σχολεία, στις υπηρεσίες πχ θα γίνει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; Περιμένουμε πρώτα να εμφανιστούν κρούσματα και μετά να τρέχουμε;

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να πάρουνε προληπτικά μέτρα όπως Στην Θεσσαλονίκη Που ψεκάζουν σε ολα;τα σχολεία Και μεγάλους χώρους συγκεντρώσεις όπως θέατρα μεγάλα εστιατόρια Και εμπορικά κέντρα.το φάρμακο αυτό λένε κρατάει για 14 μέρες επάνω στην επιφάνεια και όταν ακουμπάει κάποιος πού έχει Το μικρόβιο αυτό άμεσος εξοντώνεται.Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που αναλαμβάνουν Τον ψεκασμό ακόμα και σε σπίτια με σχετικά καλή τιμή,περίπου Στα 50€ για ένα σπίτι μέχρι 150 τετραγωνικά.Είναι κάτι Σαν καπνός.

Post Bottom Ad

Σελίδες