O Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο στην Πελόζι: Δεν της έδωσε το χέρι και αυτή έσκισε την ομιλία του (βίντεο) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

O Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο στην Πελόζι: Δεν της έδωσε το χέρι και αυτή έσκισε την ομιλία του (βίντεο)



Ο Ν.Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο στην Νάνσι Πελόζι αφού δεν της έτεινε το χέρι προς χειραψία και αυτή εν συνεχεία έσκισε τον λόγο του Αμερικανού προέδρου.

Οι... 

εικόνες που κατεγράφησαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την «κατάσταση του έθνους», επιβεβαίωσαν τον διχασμό που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ εν μέσω της καταδικασμένης από την αρχή, σε αποτυχία, παραπομπής σε δίκη του προέδρου της χώρας.

Πρωταγωνιστής - εκτός από τον Τραμπ - η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπρόσωπων Νάνσι Πελόζι.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος πριν ξεκινήσει την ομιλία του και ενώ η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων του έτεινε το χέρι, αυτός της έριξε ένα μεγαλοπρεπές «άκυρο» αποφεύγοντας επιδεικτικά να κάνει μαζί της χειραψία.


Η Πελόζι όταν ο Τραμπ τελείωσε την ομιλία του, 80 λεπτά αργότερα, έδωσε την δικής της απάντηση αποφασισμένη να συνεχίσει την σύγκρουση με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Αφού ο Τραμπ εκφώνησε τις τελευταίες λέξεις της ομιλίας του «αγαπημένοι μου Αμερικανοί, τα καλύτερα έρχονται», η Πελόζι επιδεικτικά σήκωσε τις σελίδες της ομιλίας του προέδρου των ΗΠΑ και τις έσκισε.
Εξερχόμενη από την αίθουσα, ερωτηθείσα από δημοσιογράφο για ποιον λόγο προχώρησε σε αυτή τη χειρονομία, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων έδωσε τη σιβυλλική απάντηση: «Διότι αυτό ήταν το πιο ευγενικό πράγμα που μπορούσα να κάνω, σε σύγκριση με τις εναλλακτικές».

Ο Λευκός Οίκος αντέδρασε μέσω Twitter κατηγορώντας την Πελόσι ότι «έσκισε» συμβολικά έναν βετεράνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ένα βρέφος που επέζησε μετά την πρόωρη γέννησή του έπειτα από 21 εβδομάδες, ή ακόμη την οικογένεια της Κέιλα Μάλερ, που θρηνεί τον θάνατό της στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και ήταν προσκεκλημένη στην ομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες