26 Φεβ 2020

Εκσυγχρονίζεται το δίκτυο ύδρευσης στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας. Σ. Διαμάντης: «Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται».

0 comments
Υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο γραφείο του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη η σύμβαση του έργου, «Εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας (3η φάση ολοκλήρωση)» στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»,  μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιου Διαμάντη και του εκπροσώπου του αναδόχου της εταιρείας ΤΑΛΩΣ ΑΤΕ.  Στην υπογραφή παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου κ. Χρυσοβαλάντης Κεχαϊδης.
Το έργο προϋπολογισμού #2.730.000,00ευρώ# χωρίς ΦΠΑ, αφορά τον εκσυγχρονισμό και την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου που βρίσκονται στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Κοινότητας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντατικά μέσα στο Μάρτιο 2020.
Μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος τόνισε ότι: «Το έργο αυτό κρίνεται σπουδαίο για το Μακροχώρι, διότι αντικαθιστά συνολικά ένα δίκτυο παλαιό, με ένα νέο και σύγχρονο, δίδοντας στους πολίτες ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας.
 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ.  Στέργιος Διαμάντης δήλωσε πως, το σλόγκαν της ΔΕΥΑΒ «Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται», παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε