Ένα ακατοίκητο σπίτι, εδώ και 100 χρόνια, έκρυβε έναν θησαυρό… (ΦΩΤΟ) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ένα ακατοίκητο σπίτι, εδώ και 100 χρόνια, έκρυβε έναν θησαυρό… (ΦΩΤΟ)



 
Στην Αθήνα αλλά και στις περισσότερες πρωτεύουσες νομών είναι λίγο δύσκολο να βρει κανείς ένα σπίτι που έχει ηλικία περισσότερο από έναν αιώνα. Στην Κρήτη έχουν διασωθεί κάποια αλλά η αλήθεια είναι πώς δεν τα βλέπεις κάθε μέρα τέτοια κτίσματα. Για... 

 
 
 
 
αυτό και όταν διαβάζεις για ένα σπίτι, χτισμένο το 1800 περίπου, που όμως έχει μείνει ακατοίκητο από το 1915, εδώ και 103 χρόνια δηλαδή, η ηλικία και μόνο σου τραβάει την προσοχή.

Δεν είναι όμως η ηλικία το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο του οικήματος που βρίσκεται στο Paddington της Αυστραλίας. Το εντυπωσιακό είναι αυτό που βρέθηκε στο εσωτερικό του. Αφού οι φωτογραφίες που ακολουθούν μοιάζουν με εικόνες που πάγωσαν στο παρελθόν.

Το σπίτι δείχνει σχεδόν ανέπαφο, πέρα από κάποιες φυσιολογικές φθορές, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί στους χώρους του και να κάνει ένα ταξίδι στο πρόσφατο παρελθόν. Μιας και η άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αποτελεί έναν ιστορικό θησαυρό που αποτελεί ντοκουμέντο μιας άλλης εποχής.

Κάντε ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα από τις φωτογραφίες για το σπίτι:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες