Η πλουσιότερη οικογένεια του κόσμου - Βγάζει 100 εκατ. τη μέρα (φώτο) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Η πλουσιότερη οικογένεια του κόσμου - Βγάζει 100 εκατ. τη μέρα (φώτο)



Πρόκειται για την πλουσιότερη οικογένεια του κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της προκύπτει από την κληρονομιά που άφησαν πίσω τους οι Bud και Sam Walton, οι οποίοι το 1962 άνοιξαν... 

ένα εμπορικό κατάστημα που στις επόμενες σχεδόν έξι δεκαετίες έγινε το μεγαλύτερο στην Αμερική. Την αλυσίδα Walmart.

Από το 2018, η οικογένεια έχει κάτι λιγότερο από το 50% της εταιρείας. Όπως ανέφερε τον Οκτώβριο του 2018 η λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων των Sunday Times, οι οικογένεια Walton έχει περιουσία 201,4 δισεκατομμυρίων.



Σήμερα η Walmart απασχολεί περίπου 2,2 εκατομμύρια υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο. Κάθε υπάλληλος κερδίζει κατά μέσο όρο 11 δολάρια την ώρα. Αντίθετα την ίδια ώρα, η οικογένεια Walton κερδίζει 4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σε ένα 24ώρο, το ποσό ανεβαίνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg. Που από το 2018, είναι και με τη βούλα η πλουσιότερη στον κόσμο.




Το 1987, η οικογένεια εγκαινίασε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, δίνοντας μεγάλα ποσά, όπως τα 250 εκατομμύρια δολάρια το 2016, για το χτίσιμο σχολείων. Πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως οι συνθήκες εργασίας στα καταστήματα δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, παρόλ’ αυτά κάθε κατάστημα υποδέχεται περίπου 4 χιλιάδες πελάτες την εβδομάδα κατά μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες