------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


8 Ιαν 2020

Συγχαρητήρια η Ζιώγα Μαρία απο την Βέροια πήρε το χρυσό μετάλλιο στη Βουλγαρία στο TAEKWON-DO

0 comments

Ο Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ TAEKWON-DO Ημαθίας βρίσκεται στον χώρο του αθλητισμού από το 1983 στη Βέροια και μέχρι σήμερα έχει στο ιστορικό του αναρίθμητες νίκες και άξιους αθλητές. Προπονητής του συλλόγου από την αρχή του ο Grand Master Γιαλαμας Παναγιώτης 9 Dan και συνεχιστής πλέον ο Γιαλαμας Ιωάννης 5 Dan.
Στις 23-24/11 διεξήχθει στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ όπου ο σύλλογος μας με συμμετοχή 6 διαιτητών, 10 αθλητών στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων και 6 αθλητών στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο του κύπελλο υπό την προπονητική επίβλεψη του Γιαλαμα Ιωάννη. 
Στις 30/11 και 1/12 διεξήχθει στη Σοφία της Βουλγαρίας το Sofia Quadrathlon open cap όπου η χώρα μας συμμετείχε με τρεις συλλόγους ανάμεσα σε έξι χώρες και 32 συλλόγους  από αυτές. Ο Α.Σ. Ημαθίας με 1 διαιτητή και 4 αθλητές κατάφερε να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των κορασίδων και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων. 
Στη σχολή μας στην οδό Βεροης 11 πραγματοποιήθηκαν στις 20/12 εξετάσεις προαγωγής βαθμών/ζωνών με απόλυτη επιτυχία από τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς για την στήριξη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε