Κ.Καλαϊτζίδης-Συνεργασία για τις υποδομές της Ημαθίας με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πάρι Μπίλια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Κ.Καλαϊτζίδης-Συνεργασία για τις υποδομές της Ημαθίας με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πάρι Μπίλια

Fotografia e Kostas KalaitzidisΣυνεχίζοντας το πρόγραμμα συνεργασιών με θεματικούς αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την εξέταση και δρομολόγηση θεμάτων της Ημαθίας που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές τους, σήμερα υποδεχθήκαμε στη Βέροια, τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Πάρι Μπίλια. Είχα μαζί του μια γόνιμη συνεργασία και συμφωνήσαμε να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία ώστε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους τομείς μας (Ημαθία, Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας)
Ακολούθησε ευρύτερη σύσκεψη στο γραφείο μου, όπου εξετάστηκαν τεχνικές λεπτομέρειες έργων που εντάσσονται στην ευθύνη της Διεύθυνσης Υποδομών της Περιφέρειας και του κ. Πάρι Μπίλια (φωτο). Αντίστοιχες συναντήσεις προγραμματίζονται και με άλλους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες