Φωτογραφίες-Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Νάουσα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Φωτογραφίες-Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Νάουσα


Στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας  τελέστηκε σήμερα  με επισημότητα η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο εορτασμός των Θεοφανείων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. 


Κατά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων  κολυμβητές αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν στο ποτάμι της Αράπιτσας για να πιάσουν τον σταυρό, ενώ πραγματοποιήθηκε και η αναβίωση του εθίμου των ιπποδρομιών από τον Ιππικό Όμιλο Νάουσας «Ο Πήγασος», με τους ιππείς να χαρίζουν όμορφες εικόνες στους  παρευρισκόμενους, καθώς μπήκαν στο ποτάμι με τα άλογα. 


Στην τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων  στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος παρευρέθησαν,  επίσης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές  Ημαθίας της Ν.Δ., Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Τάσος Μπαρτζώκας,  η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας Απόστολος  Νεστορόπουλος,  ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο Διοικητής της Β΄ Μοίρας Στρατού Κώστας Αναστασιάδης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας, Αντιπύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Γιαννούλης, οι αιρετοί Αντιδήμαρχοι Δώρα Μπαλτατζίδου, Παύλος Αδαμίδης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Βασίλης Τζουβάρας, Γιώργος Τριανταφύλλου,  η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και  Αλληλεγγύης  του Δήμου Νάουσας Στέλλα Αραμπατζή, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Τασιώνας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής  δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου. 
Στην συνέχεια,  πραγματοποιήθηκε  η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην κολυμβητική δεξαμενή  του  Κολυμβητηρίου Νάουσας, ενώ νωρίτερα στο συντριβάνι της Πλατείας Καρατάσου στη Νάουσα  έγινε η τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Νάουσας π. Ιωακείμ, παρουσία των τοπικών αρχών και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες