Αλλοδαπός παρίστανε τον γιατρό και αποσπούσε χρήματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Αλλοδαπός παρίστανε τον γιατρό και αποσπούσε χρήματα



Μια απίστευτη περίπτωση απάτης στη Δράμα με τον δράστη να παριστάνει τον γιατρό και να εξαπατά επτά γυναίκες, ηλικίας από 28 έως 92 ετών.

Ο 56χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη και οι συνεργοί του στη Δράμα κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά 173.000 ευρώ από τους ανυποψίαστους πολίτες προτού... 

 
 
 
βάλουν τέλος στη δράση τους οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Εκτός από τον 56χρονο που συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τρεις συνεργοί που αναζητούνται, μεταξύ των οποίων και ο “γιατρός”.

Ο τρόπος που ξεγελούσαν τα μέλη της σπείρας τους πολίτες ήταν απλός αλλά πρακτικός. Τηλεφωνούσαν και έλεγαν πως τραυματίστηκε ένα συγγενικό τους πρόσωπο και πως χρειάζεται άμεση χειρουργική επίθεση.

Συγκεκριμένα μέλος της σπείρας επικοινωνούσε τηλεφωνικά με πολίτες, στους οποίους παρουσιαζόταν ως ιατρός νοσοκομείου και προφασιζόμενος ότι συγγενικό τους πρόσωπο έχει τραυματισθεί και χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση, ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά, που κυμαίνονταν μεταξύ 20.000 και 35.000 ευρώ.

Για να γίνουν ακόμη πιο πιστευτοί έβαζαν έναν άνδρα ή μια γυναίκα και έκανε πως είναι συγγενής και φίλος του υποτιθέμενου τραυματία και καλούσε σε βοήθεια, ώστε να γίνει πιο πιστευτή η ιστορία τους.

Ο 56χρονος που συνελήφθη στη Δράμα είχε τον ρόλο του “εισπράκτορα” καθώς πήγαινε στο σπίτι του θύματος και έπαιρνε τα χρήματα για την υποτιθέμενη εγχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες