«Δεν Γνωρίζουμε Πότε θα Φύγουμε»... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

«Δεν Γνωρίζουμε Πότε θα Φύγουμε»...



Στρατιώτες Αποκλεισμένοι στην Πάρνηθα (ΦΩΤΟ)...
Αποκλεισμένοι από το χιόνι βρίσκονται για τρεις ημέρες, στρατιώτες και προσωπικό δύο Μονάδων στην Πάρνηθα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία μονάδα της Αεροπορίας και...
ένα φυλάκιο Διαβιβάσεων του Στρατού, όπου δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης των προηγούμενων ημερών.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τα συνεργεία αποχιονισμού, ούτε γνωρίζουμε πότε θα μπορέσουμε να φύγουμε από εδώ», είπε στο VICE στρατιώτης που υπηρετεί στην περιοχή. Το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες μέρες κάλυψε τα πάντα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε. Σε ορισμένα σημεία φθάνει σε ύψος τα 2,5 μέτρα.

1578049464161-FB_IMG_1577877878632

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, επιβεβαίωσε στο VICE ότι το σημείο όπου βρίσκονται οι δύο στρατιωτικές μονάδες παραμένει αποκλεισμένο. «Υπάρχει πολύ μεγάλος όγκος χιονιού. Στο σημείο εργάζονται επτά μηχανήματα της Περιφέρειας. Βρισκόμαστε σε απόσταση 500-700 μέτρων από τις μονάδες. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους και είναι όλοι καλά. Εκτιμώ ότι θα χρειαστούμε περίπου δύο ώρες για να φθάσουμε», είπε το μεσημέρι της Παρασκευής. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ, συνταγματάρχης Ιωάννης Χειμαριός, ανέφερε ότι οι στρατιώτες στο φυλάκιο είναι καλά στην υγεία τους και ότι δεν έμειναν από καύσιμα και τρόφιμα αυτές τις μέρες. «Στο σημείο βρίσκεται ένα εκχιονιστικό μηχάνημα που αποδεσμεύτηκε από τα Βίλια», είπε κλείνοντας.

πηγη vice.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες