Μπάμπης Ακριβόπουλος, από την Βέροια ο «δάσκαλος»: Ο ποδοσφαιριστής που…σκότωσε γάιδαρο με σουτ! (βίντεο) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Μπάμπης Ακριβόπουλος, από την Βέροια ο «δάσκαλος»: Ο ποδοσφαιριστής που…σκότωσε γάιδαρο με σουτ! (βίντεο)



Το καλοκαίρι του 1983, ανάμεσα στις σημαντικές μεταγραφές που πραγματοποιεί η ΑΕΚ εκείνη την περίοδο, συμπεριλαμβανόταν ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Ακριβόπουλος από την Βέροια, ο επονομαζόμενος και «δάσκαλος» από τους φίλους της ΑΕΚ, αφού ήταν απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Εκ...  

 
 
 
των πλέον ταλαντούχων Ελλήνων παικτών της εποχής, κεντρικός μέσος που είχε κάνει ήδη όνομα με την Βέροια. Μάλιστα, τον Ακριβόπουλο συνόδευε και η φήμη, πως από σουτ που είχε κάνει στο χωριό του, είχε…πεθάνει ένας γάιδαρος που είχε βρεθεί στην πορεία της μπάλας.

Τόσο ισχυρό ήταν το αριστερό πόδι του Ακριβόπουλου!

Ο Ακριβόπουλος είχε γεννηθεί το 1961. Το ξεκίνημα του στην ΑΕΚ ήταν ελπιδοφόρο. Ο δυναμικός χαφ ήταν βασικός στις αναμετρήσεις με την ουγγρική Ούιπεστ, ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα και δεν άργησε να πετύχει (το μοναδικό όπως εξελίχθηκε) γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ηταν η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και ο Ακριβόπουλος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ έξω από την περιοχή. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες