Ενα λαθάκι της τράπεζας Πειραιώς ήταν, μην κάνετε έτσι... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ενα λαθάκι της τράπεζας Πειραιώς ήταν, μην κάνετε έτσι...


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Το πρώτο μήνυμα της χρονιάς που έλαβα για το 2020 δεν ήταν από έναν φίλο, από μία φίλη, από έναν παλιό ή έναν καινούργιο έρωτα που προέκυψε την παραμονή #not, όχι όχι, από αλλού ήρθε.

Ήρθε από την τράπεζα Πειραιώς που με...
ενημέρωνε πως ο λογαριασμός μου έχει χρεωθεί με 5 ευρώ με την αιτιολογία «πάγιο τέλος σύνδεσης winbank». Τι αξία έχουν μωρέ 5 ευρώ τώρα θα πείτε, πώς κάνεις έτσι κι εσύ;

Πάντως χθες στην εφημερίδα δεν ήμουν ο μόνος με 5 ευρώ, ήταν και οι συνάδελφοι Γιάννης Κιμπουρόπουλος, Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος, Κώστας Ζαφειρόπουλος. Σύνολο 20 ευρώ. Και στα social media γινόταν ένας μικρός χαμός. Μιλάμε για 5ευρα ένα σωρό.

Ήταν από τις πιο τραγικές και ανόητες χρεώσεις. Και τι μέρα, έτσι; Ανήμερα πρωτοχρονιά για να πάει καλά ο χρόνος.

Σήμερα η τράπεζα Πειραιώς πήρε πίσω την απόφασή της και με ένα tweet της μας είπε πως έγινε εκ παραδρομής: «Oι χρεώσεις 5€ που πραγματοποιήθηκαν σε λογαριασμούς μικρού αριθμού πελατών, έγιναν εκ παραδρομής και η Τράπεζα προχωρεί άμεσα σε αντιλογισμούς. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και παραμένουμε στη διάθεση των πελατών μας».

Ο «μικρός αριθμός πελατών» ελέγχεται φυσικά ενώ και το «εκ παραδρομής» δημιουργεί και απορίες και -συγγνώμη κιόλας- γέλωτες.

Πριν το tweet της τράπεζας, είδαμε ένα tweet του Αδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να μας πει ότι όλα καλά και μην ανησυχούμε, ήταν ένα μικρό λάθος: «Ως προς αυτό, ερευνήθηκε και από εμένα και από τις υπηρεσίες μας. Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμμία νέα επιπλέον χρέωση».

Πήρε και τα μπράβο από χρήστες του Twitter ο υπουργός: «Μπράβο για την άμεση αντίδραση σας υπουργέ. Αλλά τι θα γινόταν αν δεν είχατε επέμβει;».

Μας μένει πάντως το τελευταίο tweet της τράπεζας Πειραιώς, πριν εκπνεύσει το 2019: «Ήρθε η ώρα να βάλεις τους στόχους της νέας χρονιάς; Μην ξεχνάς ότι η winbank σε βοηθάει να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, να παρακολουθείς τα έξοδά σου & να θέτεις στόχους αποταμίευσης».

Γιατί δεν έβαλαν και το «μην ξεχνάς ότι η winbank μας προσφέρει εμάς 5 ευρώ»; Το δούλεμα πάει σύννεφο...

efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες