23 Δεκ 2019

Ευχές του υφυπουργού οικονομικών Αποστόλου Βεσυρόπουλου

0 comments


Η Γέννηση του Χριστού συμβολίζει το φως της πίστης και της αγάπης. Ένα φως που όλοι το χρειαζόμαστε για να φωτίζει το δρόμο και τη ζωή μας. Το Άστρο της Γέννησης του Κυρίου εξακολουθεί να λάμπει στις μέρες μας, γεμίζει με φως τις καρδιές και τις ψυχές μας.

Περάσαμε πολλά, αλλά σταθήκαμε γερά στα πόδια μας, μετά από καιρό. Μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με βεβαιότητα και αισιοδοξία. Αφήσαμε πλέον πίσω μας τα δύσκολα, καθημερινά κάνουμε μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου. Και τα βήματα αυτά θα γίνονται όλο και πιο μεγάλα όσο περνάει ο καιρός.

Σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και διαδρομή δεν θέλουμε να μείνει κανείς άνθρωπος πίσω, κανείς άνθρωπος μόνος του, κανείς άνθρωπος χωρίς βοήθεια και στήριξη.
Αυτές τις μέρες ας δώσουμε τα δώρα της πίστης και της αγάπης σε αυτούς που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ας δείξουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας στους πάσχοντες, στους μοναχικούς ανθρώπους, σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Ας ανοίξουμε την καρδιά μας και ας την κρατήσουμε ανοιχτή όλες τις μέρες του χρόνου.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες της Ημαθίας, σε κάθε οικογένεια υγεία, χαρά, ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα & Καλή Χρονιά!Απόστολος Βεσυρόπουλος
Υφυπουργός Οικονομικών
Βουλευτής Ημαθία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε