------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


19 Δεκ 2019

Κώστας Καλαϊτζίδης:Μια εκδήλωση απλόχερης αγάπης

0 comments


Με ξεχωριστή χαρά συμμετείχαμε χθες ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας. Ανταλλάξαμε ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά ενώ μια ακόμη φορά συναισθανθήκαμε την αγάπη που πάντα, τόσο απλόχερα, μας προσφέρει το Κέντρο, τα στελέχη του και το σύνολο των ανθρώπων που το απαρτίζουν. Κάτι για το οποίο, προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης, τους ευχαριστώ θερμά, τιμώ το έργο και την προσφορά τους και στέκομαι έμπρακτα στο πλευρό τους. 
Στη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, χειροκρότησα με μεγάλη ικανοποίηση, την επάξια επιβράβευση της Προέδρου του Συλλόγου, της Κυρίας Μελίνας Δαμιανίδου, για το πλούσιο εθελοντικό έργο της, μέσω του χρυσού μεταλλίου του αργυρού Ιωβηλαίου των «Παυλείων» που της επέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων. Θερμά συγχαρητήρια τόσο στην καλή φίλη Μελίνα όσο και σε όλους που εργάζονται μαζί της, συλλογικά και αποτελεσματικά, για το έργο που επιτελούν και για την τεράστια προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε