Κώστας Καλαϊτζίδης- Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Κώστας Καλαϊτζίδης- Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά




Το νέο Δ.Σ. της  Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με ψήφους 22 έναντι 23 παρόντων, εξέλεξε σήμερα Πρόεδρό της Ένωσης, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, επιβεβαιώνοντας την τεράστια εμπιστοσύνη που έχει η ελληνική αυτοδιοίκηση προς το πρόσωπό και τις ικανότητες του Περιφερειάρχη μας. Είμαστε όλοι στο πλευρό του και υπό τη νέα ιδιότητά του, βλέποντας τη νίκη αυτή και ως σαφή- ισχυρή εντολή για τη χάραξη μιας νέας παραγωγικής και αναπτυξιακής πορείας, στην οποία οι Περιφέρειες θα πρωταγωνιστήσουν. 
Θερμά συγχαρητήρια και στον Αντιπεριφεριάρχη Χαλκιδικής, τον φίλο και συνάδλεφο Γιάννη Γιώργο, που εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας του νέου ΔΣ της ΕΝΠΕ. 
Όπως τόνισε και ο Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα στην ΕΝΠΕ: “Όλοι μαζί ενωμένοι, πέρα και έξω από στερεότυπα και διαχωριστικές γραμμές, οι Περιφερειάρχες, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι σε όλη την Ελλάδα, θα δουλέψουμε για το κοινό μας όραμα και τους κοινούς μας στόχους. Προχωράμε μπροστά για Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες, για μια Σύγχρονη και Ισχυρή Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες