Ασθενής με εγκεφαλικό θώπευε νοσοκόμες μέσα στο νοσοκομείο - Τέσσερις γυναίκες παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ασθενής με εγκεφαλικό θώπευε νοσοκόμες μέσα στο νοσοκομείο - Τέσσερις γυναίκες παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά



Σε ποινή φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Βρετανία, ο οποίος νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό και θώπευε τις νοσοκόμες.

Ερωτηθείς για τη συμπεριφορά του, ο 69χρονος James Mitchell σχολίασε πως πριν από 40 χρόνια θα θεωρούνταν εντάξει ό,τι έκανε.

Σύμφωνα με... 
 



το δημοσίευμα της εφημερίδας Metro, το πρώτο κρούσμα ήταν όταν μία νοσοκόμα προσπαθούσε να τον βοηθήσει να καθίσει καλά σε καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι του.

Ο Mitchell έβαλε τα χέρια του στα οπίσθιά της και παρότι εκείνη του είπε πως δεν ήταν αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά εκείνος συνέχισε γελώντας.

Στη συνέχεια την τράβηξε πάνω του, σαν να πρόκειται να τη φιλήσει, σουφρώνοντας τα χείλη του. Όταν η γυναίκα του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος απλώς χαμογέλασε.

Το δεύτερο περιστατικό ήταν σε βάρος μιας άλλης νοσοκόμας, την οποία ο άνδρας θώπευσε και πάλι στα οπίσθια την ώρα που τον έβαζε στο κρεβάτι.

Εκείνη του είπε πως ήταν «κακό παιδί» κι εκείνος της είπε πως έκανε βρόμικες σκέψεις.

Ακόμα μία νοσοκόμα ένιωσε τις θωπείες του 69χρονου, αυτή τη φορά στο στήθος, την ώρα που τον έπλενε ενώ ήταν στο κρεβάτι του.

Η τέταρτη νοσοκόμα έγινε στόχος του Mitchell δύο φορές. Την πρώτη φορά έπιασε με τα χέρια του τα οπίσθιά της και τη δεύτερη έβαλε το χέρι του κάτω από τη ρόμπα της και ακούμπησε τον μηρό της.

Και οι τέσσερις δήλωσαν πως δεν ήταν διατεθειμένες να ανεχτούν αυτή τη συμπεριφορά.

«Θύμωσα πάρα πολύ, είναι τόσο σιχαμένος. Εμείς φροντίζουμε ασθενείς που έχουν σοβαρά προβλήματα» σχολίασε μία από τις νοσοκόμες.

«Ένιωσα να ανακατεύομαι, έπαιρνε σεξουαλική ικανοποίηση από αυτό που έκανε» είπε ακόμα μία.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή και του επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 λιρών, ενώ το όνομά του καταχωρήθηκε στο μητρώο όσων διαπράττουν σεξουαλικά αδικήματα και θα παραμείνει για δέκα χρόνια.

«Αυτές οι κινήσεις έγιναν σε βάρος γυναικών που κάνουν ένα πολύ σημαντικό λειτούργημα, για το οποίο θα έπρεπε εσείς ειδικά να είστε ευγνώμων» είπε απευθυνόμενη προς τον 69χρονο η δικαστής Sarah Mallett. Όπως εξήγησε, η ποινή που του επιβλήθηκε είναι με αναστολή λόγω των προβλημάτων υγείας που τον οδήγησαν εξαρχής στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες