Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κλάδου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κλάδου


Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κλάδου του τουρισμού στη χώρα μας, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που έλαβε χώρα 8-10 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ξεκινώντας με διακριτικά και σταθερά βήματα, κατάφερε με την παρουσία της η Βέροια, φέτος, να βρεθεί στο κεντρικότερο σημείο της έκθεσης. Εκεί, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βέροιας Γιώργος Τσιλογιάννης και τα στελέχη της Αντιδημαρχίας Τουρισμού πρόβαλαν επί τρεις ημέρες τα τις ομορφιές της Βέροιας. Την ίδια στιγμή, στις εγκαταστάσεις της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις Β2Β με buyers του εξωτερικού αλλά και πολλές άλλες επαγγελματικές συναντήσεις.
Επιπλέον, το απόγευμα του Σαββάτου διοργανώθηκε γευσιγνωσία «Τοπικού Μενού Βέροιας» από το Σύλλογο Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας - Οίνου και Τουρισμού Ν. Ημαθίας «ο Κάρανος» με πολύ μεγαλεία απήχηση στο κοινό της έκθεσης. 
Το περίπτερο της Βέροιας επισκέφτηκαν επίσης, εκτός των εκατοντάδων επαγγελματιών και επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Στέλιος Ασλάνογλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Στέργιος Διαμάντης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυριάκος Θεοδωρίδης και Κωνσταντίνος Βασιλειάδης αλλά και πλήθος Βεροιωτών που επισκέφτηκε την έκθεση.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης θα ήθελε να ευχαριστήσει για την εξαιρετική συνεργασία και συμμετοχή το Σύλλογο Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας - Οίνου και Τουρισμού Ν. Ημαθίας «ο Κάρανος» αλλά και όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθεια προβολής του τόπου μας κατά τη διάρκεια της 35ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες