Διέγραψαν από τη Νέα Δημοκρατία τον Θεόδωρο Γιάνναρο, επειδή αποκάλεσε προκλητικό πρόσφυγα... «πίθηκο» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Διέγραψαν από τη Νέα Δημοκρατία τον Θεόδωρο Γιάνναρο, επειδή αποκάλεσε προκλητικό πρόσφυγα... «πίθηκο»



Φραστική επίθεση σε πρόσφυγα από το Ιράν εξαπέλυσε μέσω Twitter το μέλος του τομέα υγείας της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρος Γιάνναρος.

Συγκεκριμένα, ο... 



Arash Hampay έγραψε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».


Σχολιάζοντας την ανάρτηση του ο Θεόδωρος Γιάνναρος, έγραψε: «θα πας από κει που’ ρθες, πίθηκε».

Και συνέχισε γράφοντας σε ανάρτησή του:
Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε σάλος στα social media, με τον κ. Γιάνναρο να προσπαθεί να τα "μαζέψει" κάνοντας διαδοχικές αναρτήσεις. Έγραψε μεταξύ άλλων:

"Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!".


Για το θέμα ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Είπε πως δεν είναι ενήμερος ωστόσο, σημείωσε πως «τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία».

Στη συνέχεια, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες