26 Σεπ 2019

Λάζαρος Τσαβδαρίδης-Το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» κατέρρευσε.

0 comments


Οι υπεύθυνοι αυτής της πολιτικής ντροπής θα λογοδοτήσουν.

Με σεβασμό στο Σύνταγμα και στη διάκριση των εξουσιών, και έπειτα από τη δικαστική προδικασία κατά την οποία ανέκυψαν σαφείς ενδείξεις για αθέμιτες παρεμβάσεις του πρώην Αν. Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημητρίου Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη.

Για τον λόγο αυτόν, σήμερα, ήμουν ένας από τους 30 βουλευτές που υπέγραψαν την πρόταση για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης αναφορικά με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν αδικήματα που έχουν τελεστεί κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Στην πορεία της χώρας μας στη νέα εποχή, οι σκιές, οι γκρίζες ζώνες, οι σκοτεινές διαδικασίες που έπληξαν την πολιτική ζωή του τόπου μας, πρέπει να φωτιστούν για να φύγουν οριστικά με γνώμονα την πιστή τήρηση του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους.

Ολόκληρο το κείμενο της πρότασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο:

Με 4 αδικήματα η πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική Παπαγγελόπουλου | ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε