30 Σεπ 2019

Λ.Τσαβδαρίδης-Η γρήγορη δε διαδικασία κάλυψης των ελλείψεων έρχεται να πιστοποιήσει την προτεραιότητα που δίνει το Υπουργείο

0 comments

3 Θέσεις ειδικευόμενων, Ορθοπεδικής και Γενικής Χειρουργικής συνολικά για τα Νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας υπέγραψε ο αρμόδιος Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνη, όπως ενημέρωσε τον Αν. Γεν. Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη.
Επισήμανε δε ότι οι ειδικευόμενοι θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα και αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την ταχύτατη υλοποίηση των συγκεκριμένων αιτημάτων που είχε θέσει στο Υπουργό, υπενθυμίζοντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία την απόλυτη ανάγκη περαιτέρω αναβάθμισης της ποιότητας της Δημόσιας Υγείας στην Ημαθία.
Η γρήγορη δε διαδικασία κάλυψης των ελλείψεων έρχεται να πιστοποιήσει την προτεραιότητα που δίνει το Υπουργείο στη στοχευμένη βελτίωση της λειτουργικότητας των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας μέσω της στελέχωσής του με το απαραίτητο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε