Τραγικό: Καθάριζε το σπίτι της, έπεσε από τη βεράντα και σκοτώθηκε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Τραγικό: Καθάριζε το σπίτι της, έπεσε από τη βεράντα και σκοτώθηκε




Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για μια γυναίκα από τη... 

 
 
 
Λαμία, που «έφυγε» από τη μια στιγμή στην άλλη, μετά από πτώση στο πατρικό της στην Υπάτη. Η γυναίκα βρισκόταν στο κατώφλι της σύνταξης και ετοίμαζε το σπίτι της στο χωριό της Υπάτης όπου και θα μετακόμιζε μόνιμα.
Άγνωστο πως, κατά τη διάρκεια εργασιών, έπεσε από μια μικρή βεραντούλα, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της. Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να τραυματισθεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport εκείνη την ώρα κουβαλούσε μια πολυθρόνα στη βεράντα και πιθανότατα παραπάτησε στα σκαλάκια. Δυστυχώς όμως χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και το πρόσωπο και παρά την άμεση επέμβαση γειτόνων που φώναξαν και γιατρό, το ασθενοφόρο την παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις της για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για την αιτία που έκοψε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής αυτής της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες