14 Σεπ 2019

Απίστευτο περιστατικό με μετανάστες: Τους ξεγύμνωσαν στη Βουλγαρία και τους «πέταξαν» στην Ελλάδα (εικόνες)

0 comments


Ένα περιστατικό που είναι επαναλαμβανόμενο και δεν τιμά όχι μόνο τους Βούλγαρους, αλλά τους ανθρώπους γενικότερα, σημειώθηκε στον Έβρο και συγκεκριμένα στο χωριό Ορμένιο.

Όπως γράφει το... 
 

 
 
 
 
Εθνος, 26 Αφγανοί και Πακιστανοί μετανάστες εμφανίστηκαν στο χωριό σχεδόν γυμνοί. Κάποιοι φορούσαν μόνο εσώρουχα και κάποιοι άλλοι είχαν δημιουργήσει αυτοσχέδια εσώρουχα για να μην είναι ολόγυμνοι. Όλοι τους είχαν καθίσει γύρω από φωτιά που άναψαν για να ζεσταθούν και για καλή τους τύχη κάποιοι κάτοικοι τους πρόσφεραν βοήθεια και λίγο φαγητό, το οποίο κατανάλωσαν με μανία όσο περίμεναν τη συνοριοφυλακή, προκειμένου να μεταφερθούν σε κάποιον στεγασμένο χώρο και να τους δοθούν ρούχα.Οι μετανάστες εξήγησαν στις αρχές ότι δεν είχαν τίποτα επάνω τους, ούτε καν τα χαρτιά τους. Κι αυτό διότι στη Βουλγαρία, τα σύνορα της οποίας με την Ελλάδα απέχουν 500 μέτρα αοπό τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ορμενίου, βούλγαροι διακινητές τους έκλεψαν όλα τους τα υπάρχοντα και τους έσπρωξαν στη χώρα μας.Οι 26 μετανάστες μεταφέρθηκαν τελικά στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία σύνταξης της δικογραφίας και στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθούν στο ΚΥΤ Φυλακίου για καταγραφή και ταυτοποίηση.Το περιστατικό, δε, ερευνούν τόσο οι τοπικές αρχές όσο και η Frontex.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε