10 Σεπ 2019

Συνάντηση με το Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονίας είχε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

1 comments

Συνάντηση με το Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονίας, προκειμένου να συζητήσουμε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Πυροσβέστες μας και τα οποία δεσμεύθηκα να μεταφέρω ταχύτατα στην ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κυρίαρχο αυτών, το εκκρεμές ζήτημα της μετατροπής των 200 εποχικών πυροσβεστών που πληρούν τα κριτήρια, σε Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρεώσεως.

Επιπροσθέτως, καίρια ζητήματα όπως του αν, πού και πότε προτίθεται να κάνει σχολή Αρχιπυροσβεστών το αρμόδιο Υπουργείο, τι προτίθεται να κάνει το με το βαθμολόγιο, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία βαθμολογικής εξέλιξης των υπαξιωματικών πυροσβεστών που επί του παρόντος είναι στάσιμη αλλά και τι προτίθεται να κάνει με τις μεταθέσεις.

Όπως υπογράμμισα στον Πρόεδρο του Σωματείου, κ. Γιάννη Πετσάρη, στον Αντιπρόεδρο κ. Θέμη Χαραλαμπίδη αλλά και στο μέλος του Σωματείου κ. Γιώργο Δημητρίου, η ουσιαστική αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν τους Πυροσβέστες της χώρας μας, με σεβασμό στο δύσκολο έργο τους, αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10:25 μ.μ.

    https://www.eypspkm.gr/ αυτο ειναι το επισημο σωματειο πυροσβεστων κεντρικης Μακεδονιας. Οι συναδελφοι μαλλον εκπροσωπουν αλλο σωματειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε