9 Σεπ 2019

Επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε αντιπεριφερειάρχη (ΗΧΗΤΙΚΟ)

0 comments

 
Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στη Μακρακώμη δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης...  

 
 
 
 
 
 
 
 
Κώστας Καραγιάννης ενώ αποχωρούσε με την οικογένειά του από την πλατεία της κωμόπολης της δυτικής Φθιώτιδας. Ευτυχώς παρενέβησαν κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονταν στο σημείο και κατάφεραν να απομακρύνουν τα σκυλιά προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Καραγιάννης εξήγησε ότι φεύγοντας από την πλατεία της Μακρακώμης με τα τρία παιδιά του (ένα εννέα ετών και δύο δίδυμα μόλις ενός έτους) και τη σύζυγό του, τρία αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν στα παιδιά κι επιχείρησαν ν’ αρπάξουν το καρότσι.

«Τα σκυλιά βγήκαν από ένα στενό και μας επιτέθηκαν. Τα είδαμε ξαφνικά μπροστά μας» πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης επισημαίνοντας τον κίνδυνο να είχαν αρπάξει τα δύο μωρά ηλικίας ενός έτους, στα οποία θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει σοβαρότατα τραύματα.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη «στην περιοχή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα και συχνά έχουμε επιθέσεις». Ο αντιπεριφερειάρχης δεν κατέθεσε μήνυση κατά οποιοδήποτε παρά αρκέστηκε στο να καταγγείλει το περιστατικό στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, ώστε να καταγράφει.

Πάντως όπως σημειώνει, εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς εντός της εβδομάδας, υπάρχει κίνδυνος μαθητές οι οποίοι θα κυκλοφορούν μόνοι τους, να δεχθούν επιθέσεις. «Αν δεν βρεθεί κάποια λύση, θα θρηνήσουμε θύματα» επεσήμανε.

Σύμφωνα πάντως με όσα είπε στο newsit.gr ο αντιπεριφερειάρχης, η νέα δημοτική Αρχή της περιοχής έχει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Καραγιάννης υπογράμμισε ότι για το περιστατικό δεν ευθύνονται τα σκυλιά αλλά αφενός το γεγονός ότι κάποιοι τα έχουν παρατήσει κι αφετέρου το ότι συνήθως είναι νηστικά.  
 
 

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε