30 Σεπ 2019

Έστειλε «μπράβο» να εισπράξει εκβιαστικά το χρέος... αλλά έπεσε στην παγίδα...

0 comments


Τόσο ο «μπράβος» όσο και ο εντολέας έπεσαν στην παγίδα που τους έστησε το υποψήφιο θύμα

Στην... 

 
 
 
 
 
παγίδα που τους έστησε το υποψήφιο θύμα έπεσαν ένας «μπράβος» και ο εντολέας του, που τον έστειλε να εισπράξει μεγάλο χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα, καθώς ο οφειλέτης είχε ειδοποιήσει την Ασφάλεια.

Με εντολή ενός 67χρονου επιχειρηματία, ο 28χρονος «φουσκωτός» είχε πάει την Πέμπτη στην επιχείρηση του 42χρονου και τον απείλησε ότι θα τον σκότωνε, αν δεν κατέβαλε 30.000 ευρώ που ο εντολέας του υποστήριζε ότι του όφειλε. Ο επιχειρηματίας δεν άντεξε τις πιέσεις και τις απειλές, ενώ δεν αποδέχεται το ύψος της οφειλής κι έτσι παγίδεψε τον «εισπράκτορα» ζητώντας του να περάσει το απόγευμα της Παρασκευής για να του δώσει 1.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και μόλις τα παρέλαβε ο 28χρονος συνελήφθη. Πάνω του κατασχέθηκαν δύο επιταγές με εκδότη τον 67χρονο «εργοδότη» του και άλλη μια με εκδότη τον αδελφό του θύματος, καθώς και δύο κινητά μεταξύ των οποίων και αυτό από το οποίο εκβίαζε τον 42χρονο.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο σπίτι του και τον 67χρονο επιχειρηματία και σχημάτισαν σε βάρος και των δυο δικογραφία για εκβίαση και απειλή, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε