Βεσυρόπουλος στον ΣΚΑΪ: Φορολογικά κίνητρα για την αντικατάσταση των ρυπογόνων αυτοκινήτων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Βεσυρόπουλος στον ΣΚΑΪ: Φορολογικά κίνητρα για την αντικατάσταση των ρυπογόνων αυτοκινήτων

Βεσυρόπουλος στον ΣΚΑΪ: Φορολογικά κίνητρα για την αντικατάσταση των ρυπογόνων αυτοκινήτων

Φορολογικά κίνητρα για την αγορά «καθαρών» περιβαλλοντικά, αυτοκινήτων, εξήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για την φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία, Απόστολος Βεσυρόπουλος

Φορολογικά κίνητρα για την αγορά «καθαρών» περιβαλλοντικά, αυτοκινήτων, εξήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για την φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία, Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

Όπως εξήγησε, θα δοθούν κίνητρα για να αντικατασταθούν τα παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, ακόμα και εταιρικά οχήματα,  με μειωμένα τέλη ταξινόμησης, μειωμένα τέλη κυκλοφορίας και μειωμένους φόρους χρήσης. 

Όπως διευκρίνισε ο κ. Βεσυρόπουλος, απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστούν οι φοροαπαλλαγές είναι το νέο, προς αγορά, αυτοκίνητο να εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.

Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τη νέα χρονιά και όπως ανέφερε ο υφυπουργός, πρωταρχικός στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος και ο προσανατολισμός σε καθαρά αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας και κυρίως ηλεκτροκίνητα. 
 

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες