Η άδικη κάρτα στον Ράμος και η συγγνώμη του διαιτητή... Ο 33χρονος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Η άδικη κάρτα στον Ράμος και η συγγνώμη του διαιτητή... Ο 33χρονος

Ο 33χρονος αρχηγός των «φούριας ρόχας» άνοιξε το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μπαίνοντας με αυτό το γκολ στη...
10άδα των σκόρερ όλων των εποχών για την Ισπανία. Αποφάσισε να πανηγυρίσει λοιπόν αυτή την επιτυχία σχηματίζοντας με τα χέρια του κάτι σαν κυάλια ή γυαλιά μπροστά στα μάτια του.
Ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης, Ντενίζ Αϊτεκίν, του έδειξε αμέσως την κίτρινη κάρτα καθώς θεώρησε ότι η ενέργειά του ήταν πικάρισμα προς το πλήθος ενώ ο Ράμος στην προσπάθειά του να του εξηγήσει ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο τον παρακάλεσε να τσεκάρει ακόμα και το VAR.

Η απόφαση τελικά δεν πάρθηκε πίσω και ο Ράμος δέχθηκε μία άδικη κίτρινη κάρτα αφού όπως είπε μετά το τέλος του ματς «Πανηγύρισα με αυτόν τον τρόπο για να αφιερώσω το γκολ στον ανηψιό μου, ο οποίος προσφάτως έβαλε γυαλιά και στεναχωρήθηκε γι'αυτό. Ήθελα να του ανεβάσω την ψυχολογία και να τους δείξω πως δεν είναι τίποτα αφού κι εγώ φοράω γυαλιά και δεν με εμπόδισε από το να παίζω ποδόσφαιρο και να σκοράρω». 

Στη συνέχεια αποκάλυψε βέβαια πως ο Αϊτεκίν του ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια αφού είδε τη φάση στην τηλεόραση και έκλεισε λέγοντας «ήταν μία άδικη κάρτα η οποία μου δόθηκε λόγω σύγχυσης του διαιτητή»...

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες