Έβαλε 10.000 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων για να... γλιτώσει η κόρη της - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Έβαλε 10.000 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων για να... γλιτώσει η κόρη της



Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα εξαπάτησης με «μαϊμού» θανατηφόρα τροχαία σε βάρος, κυρίως, ηλικιωμένων...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αλλη μία ηλικιωμένη έπεσε θύμα απατεώνων, όταν άγνωστη της τηλεφώνησε και προσποιούμενη την αστυνομικό, της είπε ότι η κόρη της είχε τραυματίσει θανάσιμα ένα παιδάκι.

Η γυναίκα πείστηκε, για να… γλιτώσει η κόρη της τα χειρότερα, να τοποθετήσει μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της, 10.000 ευρώ, τα οποία οι άγνωστοι απατεώνες πήραν και έγιναν… καπνός.

Οπως αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην Πάτρα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη, στην οποία προσποιήθηκε την αστυνομικό και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός μικρού παιδιού, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, τα οποία η παθούσα τοποθέτησε σε κάδο απορριμμάτων κοντά στην οικία της.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες