Εχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα εισιτήρια business class είναι τόσο ακριβά; Για ποιες υπηρεσίες πληρώνουμε τελικά; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα εισιτήρια business class είναι τόσο ακριβά; Για ποιες υπηρεσίες πληρώνουμε τελικά;


 
Ένα αεροπορικό εισιτήριο στην πρώτη θέση μπορεί να στοιχίζει κάτι λιγότερο από 1.000 ευρώ, με το πιο ακριβό εισιτήριο να ανήκει στην Singapore Air Suite Class, που υπόσχεται… 
 
 
 
 
πεντάστερη διαμονή στο ταξίδι από τη Νέα Υόρκη στη Σινγκαπούρη για περίπου 23.000 δολάρια.

Τι κάνει όμως τα ταξίδια πρώτης κατηγορίας τόσο πλούσια και ακριβά;

1. Η υπηρεσία εδάφους

Οι υπηρεσίες εδάφους που παρέχονται στους ταξιδιώτες πρώτης κατηγορίας είναι πραγματικά διαφορετικές από αυτές που βιώνουμε στο αεροδρόμιο από τη στιγμή που μπαίνουμε από τις πόρτες του αεροδρομίου μέχρι τη στιγμή που θα καθίσουμε στις θέσεις μας. Η τεράστια διαφορά περιλαμβάνει ειδική διαδικασία ελέγχου ασφαλείας, υπηρεσίες check-in στο αεροδρόμιο, σύντομη διαδικασία για τις αποσκευές και πολλά άλλα.

Αυτού του είδους οι υπηρεσίες καλύπτονται κατά κύριο λόγο από την αεροπορική εταιρεία. Ως εκ τούτου, για όσους επιθυμούν να έχουν ειδική μεταχείριση και να παραμένουν μακριά από τις ουρές στο αεροδρόμιο, οι πρώτης τάξεως πτήσεις είναι η καλύτερη επιλογή.

2. Lounge

Όταν η πτήση έχει καθυστέρηση, μπορούν να απολαύσουν τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες στα σαλόνια του αεροδρομίου και να απολαύσουν τη γενναιόδωρη φιλοξενία με πολυτελή καθίσματα, ανέσεις όπως παιχνίδια, μουσική, Wi-Fi, φαγητό, σνακ, ποτά και πολλά άλλα.

Αυτού του είδους οι παροχές είναι από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αγαπούν να ταξιδεύουν με εισιτήρια πρώτης θέσης.

3. Υπηρεσίες καμπίνας

Ο μεγαλύτερος παράγοντας που κάνει τις πτήσεις πρώτης τάξης τόσο διαφορετικές από τις άλλες κατηγορίες είναι οι υπηρεσίες καμπίνας καθώς τα καθίσματα είναι εξαιρετικά ευρύχωρα και άνετα σε σχέση με την economy class. Η ιδιωτική ζωή κάθε επιβάτη γίνεται σεβαστή από την αεροπορική εταιρεία.

Το εξαιρετικό και διαφορετικό φάσμα των ανέσεων που εξυπηρετούνται στους επιβάτες πρώτης κατηγορίας είναι πραγματικά ευχάριστο και κάνει τους ανθρώπους να βιώσουν τη δική τους σουίτα ξενοδοχείων ενώ πετούν ψηλά στον ουρανό. Έτσι, οι άνθρωποι συχνά ζηλεύουν να ταξιδεύουν στην πρώτη τάξη για να απολαύσουν την ιδιωτικότητα, την άνεση και την πολυτέλεια.

4. Φροντίδα

Η περιποίηση που παρέχει η αεροπορική εταιρεία στους επιβάτες πρώτης κατηγορίας επί του σκάφους είναι πραγματικά κάτι άλλο που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί οπουδήποτε αλλού μεταξύ των αερομεταφορέων. Το γρήγορο και εξυπηρετικό προσωπικό με χαριτωμένη συμπεριφορά. Η εξαιρετική ποικιλία παροχών που εξυπηρετούνται από πολλές αεροπορικές εταιρίες, όπως πιτζάμες για να χαλαρώσετε, προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για να δροσιστείτε, μαλακό και υψηλής ποιότητας πάπλωμα και πολλά άλλα θα σας αφήσουν στην εμπειρία να χαϊδεμένος σαν βασιλιάς στο δικό σας κάστρο που πετάει.

5. Εγκαταστάσεις

Οι καμπίνες πρώτης κατηγορίας είναι άρτια επιπλωμένες με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων υψηλής τεχνολογίας και αθλητικής σύνδεσης Wi-Fi, πολυγλωσσικές επιλογές ψυχαγωγίας με πολλές εκπομπές premium, μονάδες με μεγαλύτερη σαφήνεια, μεγαλύτερα μεγέθη και ακουστικά ακύρωσης θορύβου, ένα ευρύ φάσμα πιάτων που παρασκευάζονται από έμπειρους σεφ, ποτά από μια μεγάλη γκάμα ποτών με εξαιρετική ποιότητα και υπέροχη γεύση, εξαιρετική άνεση με καθίσματα που μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτι (σε ​​επιλεγμένους μεταφορείς) και πολλά άλλα που μπορεί να διαφέρουν από την αεροπορική εταιρεία έως την αεροπορική εταιρεία .

Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους τα εισιτήρια πρώτης θέσης πωλούνται τόσο γρήγορα και χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από τους ταξιδιώτες του μέλιτος, τους επαγγελματίες ταξιδιώτες και τους ανθρώπους που αναζητούν κάποια πολυτέλεια, άνεση και απόλαυση στο ταξίδι τους ξεκινώντας από την πτήση.

Το ταξίδι πρώτης κατηγορίας είναι μια περίπλοκη διαδικασία, η οποία καταρτίζει υψηλό επίπεδο πολυτέλειας, υπηρεσιών, ανέσεων, περιποιήσεων και προσεγμένης εμπειρίας από την αεροπορική εταιρεία για να εξασφαλίσει ότι τα φυλλάδια απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία κάτω από τη φιλοξενία τους και να απολαύσουν το ποσό των υπηρεσιών που παρέχει ο μεταφορέας τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα.

Το κόστος για όλα όσα εξυπηρετούνται σε ταξιδιώτη πρώτης κατηγορίας είναι ο λόγος για τον οποίο οι πτήσεις πρώτης κατηγορίας είναι τόσο ακριβές και γιατί οι άνθρωποι που σχεδιάζουν μια πολυτελή απόδραση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι τείνουν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων πρώτης θέσης.


Παρόλο που η διαφορά τιμής που αντιλαμβάνονται οι πολλοί ταξιδιώτες μεταξύ αεροπορικών εισιτηρίων κατώτερης κατηγορίας και πριμοδότησης δεν είναι τεράστια και εάν προγραμματίζετε το ταξίδι σας με σύνεση, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μερικές όμορφες προσφορές σε πτήσεις πρώτης κατηγορίας, που παρέχονται από λίγα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έτσι, εάν αισθάνεστε να έχετε μια εμπειρία στη ζωή σας σε ταξίδια πρώτης κατηγορίας, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό και να ξεκινήσετε το κυνήγι των καλύτερων αεροπορικών ναύλων της πρώτης τάξης ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες