26 Αυγ 2019

Βοηθούσε στην κατάσβεση της φωτιάς, αλλά ομολόγησε τον εμπρησμό

0 comments


Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στους Χριστιάνους Τριφυλίας καίγοντας περίπου 15 στρέμματα δασικής έκτασης πριν πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής την θέσουν υπό έλεγχο.

Παράλληλα... 

 
 
 
ένα άτομο, κάτοικος της περιοχής, προσήχθη ως ύποπτο για τον εμπρησμό και σύμφωνα με πληροφορίες στην συνέχεια ομολόγησε και συνελήφθη. Σήμερα το μεσημέρι μάλιστα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι και ο ίδιος βοηθούσε στην κατάσβεση της φωτιάς με το δικό του τρακτέρ, ενώ οι αντιφάσεις που έπεσε φαίνεται ότι οδήγησαν τους πυροσβέστες να τον υποψιαστούν και να τον προσαγάγουν.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Κερασούλα ξεκινώντας δίπλα από τον δρόμο, ενώ η άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής με 8 οχήματα και 16 άτομα προσωπικό όπως και οι κάτοικοι της περιοχής και ο Δήμος κατάφεραν να την περιορίσουν και στην συνέχεια να την κατασβέσουν.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε