Πόσο κοστίζουν τα διόδια σε όλη την Ελλάδα-Αναλυτικά οι τιμές (πίνακες) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Πόσο κοστίζουν τα διόδια σε όλη την Ελλάδα-Αναλυτικά οι τιμές (πίνακες)



Η έξοδος των αδειούχων θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες. Ψάξαμε για εσάς όλες τις τιμές που ισχύουν στους σταθμούς διοδίων της χώρας. Σε ορισμένες περιπτώσεις το κόστος διέλευσης ξεπερνά κάθε όριο…

 
 
 
Οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας έχουν ολοκληρωθεί (με εξαίρεση εκείνον της Κεντρικής Ελλάδος) και έτσι μπορούμε να μιλάμε για ένα ασφαλέστερο οδικό περιβάλλον. Ποιος, άλλωστε, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάτι διαφορετικό; Ταυτόχρονα όμως οι νέοι σταθμοί διοδίων αυξάνουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό των διακοπών, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις το κόστος μπορεί να προσεγγίσει εκείνο των καυσίμων που απαιτείται.

Για παράδειγμα, αν ταξιδέψουμε από Αθήνα για Ηγουμενίτσα τα διόδια, μαζί με Αττική Οδό και Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, φτάνουν τα 44,1 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, αν για παράδειγμα ένα ντίζελ αυτοκίνητο έχει μέση κατανάλωση 6,8 λίτρων/100 χλμ., θα χρειαστεί να πληρώσουμε 44 ευρώ περίπου για τα 470 χιλιόμετρα διαδρομής (μέση τιμή καυσίμου στα 1,4 ευρώ). Στα ίδια επίπεδα βρίσκεται η κατάσταση και στους άλλους αυτοκινητοδρόμους, με την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη να απαιτεί πάνω από 30 ευρώ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές που ισχύουν σε όλους τους σταθμούς. Ανάλογα με τον τελικό σας προορισμό…βγάλτε το κομπιουτεράκι και υπολογίστε. Αν χρησιμοποιήσετε την Αττική Οδό το κόστος διέλευσης τοποθετείται στα 2,8 ευρώ.

Aθήνα-Πελασγία


Πελασγία-Αιγίνιο


Εγνατία Οδός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες