Νίκος Καρανικόλας για την μίσθωση τού ακινήτου "κιόσκι"στη Νάουσα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Νίκος Καρανικόλας για την μίσθωση τού ακινήτου "κιόσκι"στη Νάουσα


Αγαπητές και Αγαπητοί Ναουσαίοι.
Με έκπληξη παρακολουθούμε, και μόνο από τα μέσα ενημέρωσης, το ζήτημα της εξέλιξης του διαγωνισμού για την  μίσθωση του πρώην τουριστικού περιπτέρου «Κιόσκι».
Αν και  έχει ζητηθεί κατ' επανάληψη  από την απερχόμενη διοίκηση να μας ενημερώσει  για τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας, αυτό δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατόν.
Έτσι, ο εν λόγω διαγωνισμός εξελίσσεται χωρίς καμία ενημέρωση προς το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.
Με τον τρόπο αυτό όμως, χάνεται η δυνατότητα συμμετοχής μας σε οποιαδήποτε συζήτηση βελτιστοποίησης ή και αναθεώρησης του ζητήματος.
Δεν λαμβάνεται ουσιαστικά και τυπικά υπόψη, ο ρόλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για ένα  τόσο σημαντικό  θέμα.
Εμείς στο «ΕΝΑ μαζί»,  πιστεύοντας και επιζητώντας  την συναίνεση, και ειδικά για το εν λόγω θέμα,  είμαστε αναγκασμένοι να το επανεξετάσουμε, όταν αναλάβουμε την διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη όλων των μελών του νέου εκλεγμένου Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας. Θεωρούμε ότι κάθε παρέμβαση στον ιστό που μεταβάλλει τον ψυχαγωγικό και τουριστικό χάρτη του Δήμου μας, οφείλει να έχει τη σύμφωνη γνώμη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Η επιλογή, να προχωρήσουν οι διαδικασίες αυτές fast track μέσα στο καλοκαίρι και ενάμιση μήνα πριν την ανάληψη των  καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ουσιαστικά  δεσμεύει και αφαιρεί την δυνατότητα παρεμβάσεων από την νέα διοίκηση του Δήμου μας. Ιδιαίτερα δε, όταν στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για δεκαπενταετή  μίσθωση.
Θα είμαστε αναγκασμένοι λοιπόν  να επανεξετάσουμε το ζήτημα, όχι ως μία αποσπασματική μίσθωση ακινήτου, αλλά ως μια συνολικότερη διαχείριση και παρέμβαση στον τουριστικό χάρτη του Δήμου μας. Ειδικά πρωτοβουλίες εντός του πάρκου, που μπορούν να εξελιχθούν ασύνδετα με τον περιβάλλοντα χώρο τους, θα πρέπει να προχωρούν με την δέουσα προσοχή και βάσει ενός ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδιασμού.
Σεβόμαστε την συνέχεια της διοίκησης του Δήμου μας, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να εξετάσουμε το περιθώριο παρεμβάσεων που θα έχουμε στην συνέχεια, ακολουθώντας τη δική μας προγραμματική και αναπτυξιακή πρόταση για τον δημόσιο χώρο, την διαχείριση των ακινήτων και την συνολικότερη στρατηγική ανάπτυξης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες