Τρία κόλπα για να σιδερώνονται πιο εύκολα τα ρούχα - Τι μπορείτε να κάνετε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Τρία κόλπα για να σιδερώνονται πιο εύκολα τα ρούχα - Τι μπορείτε να κάνετε



Το σιδέρωμα των ρούχων, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί μια κουραστική διαδικασία που πολλοί θέλουν να αποφύγουν.

Ωστόσο, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να διευκολύνετε τη διαδικασία κάνοντας τα ρούχα σας πιο εύκολα στο σιδέρωμα.

Δείτε τρεις δοκιμασμένους τρόπους με σίγουρη επιτυχία... 

Μην αφήνετε πολλές μέρες τα ρούχα «σε αδράνεια»

Από τη στιγμή που θα πλύνετε τα ρούχα σας, θα τα απλώσετε και θα στεγνώσουν, δεν πρέπει να τα αφήσετε πολλές μέρες ασιδέρωτα.

Όσο περισσότερο κάθονται τα ρούχα, τόσο περισσότερο οι ζάρες γίνονται μόνιμες. Μαζέψτε τα, διπλώστε τα και φροντίστε να τα σιδερώσετε το συντομότερο. 

Τινάξτε τα ρούχα πριν τα στεγνώσετε

Πρέπει να έχετε κατά νου πως όπως μπουν τα ρούχα στο στεγνωτήριο έτσι ακριβώς θα βγουν. Για να βγουν λιγότερο τσαλακωμένα, «τινάξτε» κάθε ρούχο πριν το βάλετε στο στεγνωτήριο ή την απλώστρα.

Έτσι η δουλειά που θα έχετε να κάνετε στο σιδέρωμα θα είναι λιγότερη. 

Βάλτε κρεμάστρες

Μερικά ρούχα, όπως για παράδειγμα τα πουκάμισα, είναι πιο δύσκολο να σιδερωθούν. Μία εύκολη λύση για καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερο χρόνο είναι να τα κρεμάσετε μόλις βγουν από το πλυντήριο.

Τινάξτε τα και τοποθετήστε τα σε κρεμάστρες. Το βάρος του νερού θα εξαφανίσει το μεγαλύτερο μέρος των τσαλακωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι θα σιδερωθούν πολύ πιο εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες