25 Ιουλ 2019

Πέθανε γιατρός εν ώρα υπηρεσίας στο νοσοκομείο

0 comments

 
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ένας γιατρός ορθοπεδικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου.

Μέχρι...  


 
 
τον Ιούνιο υπήρχαν μόλις δύο ορθοπεδικοί στη Σαντορίνη, καθώς μόλις τότε ήρθε στο νησί και τρίτος. Τον Μάρτιο του 2017 οι δύο πρώτοι γιατροί είχαν υποβάλλει αναφορά στην εισαγγελία της Νάξου, στην οποία επισήμαιναν προβλήματα εργασιακής εξουθένωσης, ενώ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, αργότερα είχαν παρουσιάσει και οι τρεις προβλήματα υγείας.

Όσον αφορά την αντίδραση του διοικητή του νοσοκομείου Σαντορίνης, Χαράλαμπου Πανοτόπουλου, ο κ. Γιαννάκος σχολίασε: "Περιφέρεται στους διαδρόμους και δεν κάνει τίποτα".

Μένει να εξακριβωθεί αν αυτά συνδέονταν με τον μεγάλο φόρτο εργασίας τους την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και αν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δώσει εντολή για ΕΔΕ (και) για το συγκεκριμένο περιστατικό.

iatropedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε